Het Grote Doornenburger Jaaroverzicht (8)

Het jaar loopt ten einde en ook Doornenburg moet eraan geloven: de onvermijdelijke jaarlijstjes!
Want wat gebeurde er allemaal afgelopen jaar in het durpke dat we allemaal zo goed kennen? DeDoornenburger zette het belangrijkste nei-js nog eens op een rijtje, zittend onder de kerstboom in de kerstkribbe met een tapasplankje en een goed glas whisky…

Augustus 2019

De Doornenburgse schutterij organiseert het Lingewaards Koningschieten en brengt daarmee nieuw leven in de wedstrijd die al een paar jaar niet meer werd gehouden. Henri Hermeling uit Huessen wordt de nei-jste Lingewaardse schutterskoning.

Stikido houdt weer haar jaarlijkse, zeer populaire kinderdorp dat dit keer in een grote boerderij is veranderd. Ook veranderd is het onderdak van Vincent T. die sinds zijn aanhouding in 2018 als toetsenbord terrorist te boek staat. Van een woning in Doornenburg naar de EBI in Vught is toch wel een grote overgang.

Kasteelcafé de Herberg krijgt een nieuw beheerdersechtpaar: Ans en Toon Niels, de Gelreman Triatlon loopt voor een groot deel over Doornenburgs grondgebied en dijken, de familie Yang uit de Langeweerdstraat ontvangen het officiële Nederlanderschap uit handen van burgemeester Josan Meijers en de blagen mogen na een lange, hete vakantie eindelijk weer naar school!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*