Het Grote Doornenburger Jaaroverzicht (6)

Het jaar loopt ten einde en ook Doornenburg moet eraan geloven: de onvermijdelijke jaarlijstjes!
Want wat gebeurde er allemaal afgelopen jaar in het durpke dat we allemaal zo goed kennen? DeDoornenburger zette het belangrijkste nei-js nog eens op een rijtje, zittend onder de kerstboom in de kerstkribbe met een tapasplankje en een goed glas whisky…

Juni 2019

Juni start al snel met de opening van het geheel gerenoveerde café aan de Kerkstraat dat vanaf nu ‘Eet en borrelcafé Doornenburg’ heet. Prachtharmonie St. Caecilia brengt een muzikale groet aan de zwagers Zafer en Hans, hoofdconducteur d’n Knui is blij dat het café na twee jaar verplichte sluiting nu weer geopend is.

Een paar dagen later fonkelt ‘Lente in Doornenburg’ op het dorpsplein als ook daar de Pinksterfeesten van de schutterij plaatsvinden. Geert Wissing wordt de nei-je keizer van de club.

Burgemeester Marianne Schuurmans maakt bekend dat zij naar de gemeente Haarlemmermeer vertrekt en dat Lingewaard vanaf juli maar èkkes moet vertrouwen op interim-kracht Josan Meijers.

DeDoornenburger viert haar 7e verjaardag met een ‘Hoe goed kent u Doornenburg’ fotoquiz van een week die gewonnen wordt door Maarten Kramer.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*