Schutterij scoort opnei-j met Winterkermis

Wéér bewees Schutterij Gijsbrecht van Aemstel dat ze in staat is om ieder jaar gezellige eindejaarsfeesten in elkaar te zetten.

De vereniging scoorde zaterdag opnei-j met de winterkermis. Het feest was openbaar en gratis toegankelijk.

De club – die al jarenlang kort vóór of ná kerstmis een winterkermisavond organiseert in het schuttersgebouw aan de Kerkstraat – mocht afgelopen zaterdag een slordige 500 bezoekers verwelkomen die afkwamen op QMusic/Radio538 DJ van Hest.

De diskjockey verwende het publiek met “Beats & Kitsch” waarbij de jongeren een actieve rol kregen in de 4 uur lange, non-stop licht- en geluidshow.

De avond die zo’n drie maanden ná de jaarlijkse kermis staat geprogrammeerd heeft een geheel andere opzet dan de september variant. Daar waar bij de jaarkermisdagen de nadruk ligt op gezelligheid en feesten werd zaterdag de focus gelegd op non-stop beats waarbij van Hest moeiteloos het ene na het andere nummer in elkaar vlocht. En dat werd erg op prijs gesteld door het veelal jeugdige publiek.

Een avond die nu al rijp is voor herhaling, dus héél misschien mogen we al met potlood op de kalender van 2020 de volgende Winterkermis noteren. Op zaterdag 19 december 2020 misschien?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*