Woensdagmiddag gezinsrondleiding mét Pannecoecke!

** PERSBERICHT **

Ben je op woensdagmiddag vrij van school en zoek je nog een leuke activiteit? Kom dan naar Familiekasteel Doornenburg!

Tussen januari en maart vinden op het kasteel speciale gezinsrondleidingen plaats. Kinderen krijgen een educatieve rondleiding zonder ouders en met een professionele kindergids, terwijl een tweede gids apart de volwassenen rondleidt. Aan het eind van de rondleidingen komen kinderen en volwassenen weer bij elkaar.

De rondleiding duurt een uur.

Tijdens de rondleiding krijgen kinderen spelenderwijs een inkijkje over het leven op een middeleeuws kasteel. Met vertellingen, maar ook door zelf wat te doen. Bijvoorbeeld, wat aten ze vroeger? Pannecoecke! In de kleine kelder mogen kinderen zelf de koekenpan ter hand nemen.

Omdat het toch over eten gaat heeft het kasteel in samenwerking met de Herberg een speciaal arrangement in de aanbieding. Een pannecoecke met consumptie en korting op de rondleiding. De kosten voor dit speciale arrangement bedragen voor kinderen van 4 tot 13 jaar 10 euro en voor 13 jaar en ouder 12,50 euro.

U kunt ook zonder arrangement aan deze rondleiding deelnemen en betaald dan de reguliere entreeprijs van 5,95 (4 tot 13 jaar) of 9,95 voor volwassenen. Museumjaarkaart is alleen geldig als u geen gebruik maakt van het arrangement.

Reserveren is noodzakelijk en kan via het reserveringsformulier op onze website. Bij 30 personen sluit de reservering. Aanvang rondleiding 15.00 uur

Voor meer info: coordinator@kasteeldoornenburg.nl

foto: S. Veldkamp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*