Het Grote Doornenburger Jaaroverzicht 2019 (2)

Het jaar loopt ten einde en ook Doornenburg moet eraan geloven: de onvermijdelijke jaarlijstjes!
Want wat gebeurde er allemaal afgelopen jaar in het durpke dat we allemaal zo goed kennen? DeDoornenburger zette het belangrijkste nei-js nog eens op een rijtje, zittend onder de kerstboom in de kerstkribbe met een tapasplankje en een goed glas whisky…

Februari 2019

Groot feest in februari want er wordt opnei-j een jubileum gevierd en wel van de Zonnebluumkes. Het setje bestaat inmiddels 25 jaar en dat betekent dit jaar extra veel en leuke activiteiten voor de doelgroep maar ook voor de vrijwilligers zélf.

Verder wordt er een petitie gestart om meer ambulanceposten in Gelderland te krijgen, want de aanrijtijden in durpkes als Doornenburg blijven bedroevend. Het resultaat later in het jaar? Een verschoven ambulancepost waar durpkes als Doornenburg en Gendt niets mee opschieten.

De werkgroep Doornenburg organiseert tenslotte een informatie avond over duurzame energie in het Ontmoetingscentrum.

Meer lezen? Klik HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*