Kerstrun 2019… de uitslagen!

Het was koud, het was grimmig, het waaide en het was zondag.

Allemaal factoren die toch niet echt meezitten als je lekker wilt hardlopen. Maar toch deden een heleboel durpelingen dat wél. De KERSTRUN van sportdorp Doornenburg ging onder deze bibberomstandigheden gewoon door en zo’n 64 enthousiastelingen gingen van start op het binnenplein van kasteel Doornenburg.

Winnaar op de 10 km werd Wilbert Boekhorst met een tijd van 40:04,44. Van de ieniemienies haalde Kyan Derks als eerste de eindstreep op de 500 meter. Voor iedereen een HIEPHIEPHIEP EN BROEVA en HARO. Affijn… alle uitslagen staan onderaan dit bericht.

Door het ontbreken van een kerstmarkt liet het publiek het een bietje afweten. Gelukkig waren er wel een paar die-hards die standvastig de kou trotseerden en bleven aanmoedigen. Ook voor hen een driewerf HOEZEE!

(omdat ze binnen twee uur twee flessen Jaegermeister leeg hadden…)

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*