Creatief trefpunt ’t Blauwe Huukske: Kerststukjes maken…daarna vakantie.

** PERSBERICHT **

Voordat we op vakantie gaan is er a.s. woensdag 18 december van 9:30u -12:00 uur nog een activiteit: Kerststukjes maken!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij en vol is vol. Iedereen is welkom, aanmelden bij Eveline Claassen (tel 06-49595215). Daarna gaan we even met vakantie en openen we op 7 januari 2020 weer deuren.

’t Blauwe Huukske is van en voor iedereen, voor jong en oud, voor iedereen die actief wil zijn, zowel binnen als buiten, alleen of samen met anderen. Het beschikt over een mooi ingerichte werkplaats, een keuken, een gezellige leefruimte en vrijwilligers om u te helpen. Het is gevestigd aan de Blauwe Hoek, tussen de basisschool en zorgvoorziening Merlijn.

Na de opening, in mei 2019, van ’t Blauwe Huukske, is het trefpunt een enorm succes gebleken. Tal van vrijwilligers hebben een mooi programma met activiteiten opgesteld, waaronder houtbewerken, mozaïeken, handwerken, tekenen, schilderen en aquarellen etc. Onlangs is er nog een drukbezochte bloemschik activiteit georganiseerd.

Ook in het nieuwe jaar zal, vanaf 7 januari, ’t Blauwe Huukske elke dinsdag en woensdag van 9:30 uur tot 12:00 uur geopend zijn.

Het team van ’t Blauwe Huukse wenst u allen hele goede feestdagen toe en een creatief en gezond 2020. We zien u graag weer vanaf 7 januari!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*