Kerstmarkt bij de Merlijntjes… komt u ook?

We roeptoeterden het al eerder en we roeptoeteren het opnei-j!

Dit jaar wordt voor het eerst bij Zorgvoorziening Merlijn een kerstmarkt georganiseerd. De markt bevat verschillende kraampjes en meteen ook maar een levende kerststal met kerstkindje, de os en natuurlijk de ezel. Wie wie speelt blijft een verrassing.

Een durpse kerstmarkt is natuurlijk nooit compleet zonder happie snappie, en dus is er een gezellig terras met glüh-Wein, Weib und Gesang door het snel aan populariteit winnende koor ‘Voices’ dat een paar optredens verzorgt.

U snappum… iedereen wordt met liefde uitgenodigd om te komen ‘kieke en pruuve’ van de sfeervolle kerstmarkt aan de Clara.

SHOWTIME is om 15:00 uur, rond 17:30 gaan de deuren dicht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*