Gezellige kersteditie Eetcafé trekt volle zaal (1)

Vrijdagmiddag geurde héél het centrum van Doornenburg al naar de heerlijkste kookluggie’s.

In het Ontmoetingscentrum werd het traditionele kerst eetcafé voorbereid en dat betekende hard werken voor de vele vrijwilligers. Zo’n honderdmiljoenmiljard 56 hongerige durpelingen stonden rond 15:30 uur voor de deur, klaar voor een verrassende en gezellige middag.

En dat werd het! Zestien dames hadden zich als vrijwilliger opgegeven en verzamelden zich al vroeg in de middag in het gebouw om de keuken opzekoppie te zetten. Jacqueline van het OoCéé sleepte koffie af en aan terwijl de dames het kerstdiner gingen voorbereiden.

Natuurlijk kon voor zo’n klup Doornenburgers niet alles op het laatst worden gekookt. Afgelopen week waren dan ook al verschillende onderdelen voorbereid en met behulp van de keukenapparatuur van ‘Aon de Diek‘ uitbater Gerben nu klaar voor het moment suprème! (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*