Afval… wie is er niét groot mee geworden?

Het beheersen van afvalstromen staat al enkele jaren hoog in het prioriteitenlijstje van onze gemeente.

De raamtijgers hebben voor 2020 weer een aantal kostenbesparende maatregelen bedacht die tevens de burger moet bewegen om beter afval te scheiden.

Zo wordt het restafval vanaf 1 januari a.s. nog maar éénmaal per maand 4 weken opgehaald. Propt u dus nét na lediging die grijze container helemaal vol met harde piepschuimen verpakkingsmateriaal van uw nét aangeschafte 150 Inch 4k OLE fonkeltelevisie dan kunt u de rest van de maand aanlevering van uw restafval wel vergeten.

Bovendien wordt die lediging ook nog duurder. Affijn…alle wijzigingen die in 2020 ingaan staan hier onder in het overzichtje uit een brief die iedere Lingewaarder huis-aan-huis kreeg bezorgd.

 

Naast al die maatregelen is bovendien besloten dat niemand meer automatisch die papieren Lingewaardse Afvalwijzer krijgt. Via de website van de gemeente is die te raadplegen, of je kunt een App installeren op de smartphone.

Nu is deDoornenburger daar natuurlijk veel te lui ongeduldig voor en dus hebben we die Afvalwijzer met wat knip- en plakwerk gewoon in elkaar gezet.

Downloaden maar en afdrukken en klaar is Klara! Of raadpleeg onze EVENEMENTEN KALENDER, want die is altijd actueel!

Link: Afvalwijzer 2020 Doornenburg

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*