SlagwerkerTs Doornenburg doen ut wéér!

BROEVA en HARO en hiephiephiep en OANDELIP MEDDADING!

Jazekers, het is feest! Bij onze kampioentjes van prachtharmonie St. Caecilia. De slagwerkerTs waren afgelopen week weer op strooptocht en scoorden in Etten-Leur weer een hele dikke beker!

LuisterT naar wat het setje nu weer mee-miek.”Op 7 en 8 december werd het concertconcours voor slagwerkensembles gehouden in de Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur. Als laatste groep op zaterdag 7 december betrad Slagwerkgroep St.Caecilia, Doornenburg het podium. De groep bestaat uit 35 enthousiaste muzikanten en staat sinds 2012 o.l.v. Casper Traa.

De slagwerkgroep speelde de volgende werken: Tales of Imagination (Vincent Cox), Equilibrium (Etienne Houben) en The Devil with Sympathy (Ruben Maathuis, met een vette knipoog naar de Rolling Stones)”

Met zanger Merijn van Haren van Navarone in het programma tijdens het doorgaans klassiek bezette slagwerkconcours behaalden onze durpelingen met 81 pt opnei-j een eerste prijs. Hiermee blijft het kluppie boven in de top van de hoogste slagwerkerTs divisie en gaat men zich komend jaar weer richten op concertuitdagingen.

En we kunnen alvast verklappen dat één daarvan de Tempel of Boem 2020 is. Twee concerten staan al gepland op 27 en 28 november 2020. Trek je agenda maar!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*