Kerstborrel met Right-Direction-Music in Providentia Gendt

** PERSBERICHT **

Tijdens de Kerstmarkt op zondag 15 december organiseert het Cultureel Podium Gendt in samenwerking met de muzikanten van Right-Direction-Music een gezellige middag in de foyer van zaal Providentia te Gendt.

Speciaal voor deze middag zijn er kerstsongs ingestudeerd, maar ook mooie covers van bekende hits zullen niet ontbreken.

RDM is een band met een sterke onderlinge sociale binding, voorzien van een geheel eigen geluid.
Er wordt wekelijks met veel passie samen gerepeteerd en het plezier staat daarbij centraal. Geheel belangeloos treed men vaak op bij Gendtse evenementen voor onze inwoners.

Deze band is breed zichtbaar binnen de Gendtse gemeenschap en jaarlijks organiseert dit gezelschap het traditionele Paasvuur. Door de inzet van deze mensen blijft dit evenement voor de onze gemeenschap behouden.

Deze zomer op Zwembad Walburgen werden de bezoekers tijdens de opening van het vernieuwde terras getrakteerd met de geweldige klanken van deze Band. De verscheidenheid in leeftijd en achtergrond maken deze band heel speciaal en het enthousiasme tijdens het spelen zal u zeker verrassen.

Nieuwsgierig? Kom dan tijdens of na de Kerstmarkt naar Providentia (entree gratis) en geniet van de warme klanken onder het genot van een borrel en dompel u in de Gendtse Kerstsfeer, want deze band verdiend het.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*