Bijeenkomst voor omgevingsvisie ‘Levendig Lingewaard’ in OoCéé.

Lingewaard wil beleid ontwikkelen voor de toekomstige voorzieningen van haar kernen. Daarom is een onderzoeksbureau in de arm genomen om de boer op te gaan.

Tied vur un Bertha 32-je: herkauwen van ouwe shit!

** PERSBERICHT **

Momenteel zijn wij, adviesbureaus Over Morgen en NieuwBruut in opdracht van de gemeente Lingewaard gestart met de omgevingsvisie Levendig Lingewaard.

De omgevingsvisie vertelt het verhaal van de toekomst van de gemeente. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid per fiets, parkeren, gezondheid, de inrichting van de openbare ruimte en natuurlijk het winkelaanbod. En de visie geeft ondernemers, bewoners, organisaties en de gemeente houvast in de ontwikkeling van de kernen in de gemeente.

Het opstellen van een visie voor de toekomst van Lingewaard doen we niet alleen met de gemeente Lingewaard, dit is één van de partijen die aan de visie bijdraagt. Iedere inwoner, ondernemer en bezoeker van Lingewaard kan meedenken over de toekomst van de zeven kernen van Lingewaard.

Daarom gaan wij alle kernen langs om in gesprek te gaan over de kern. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedenken en -doen en zijn benieuwd naar de ideeën voor Doornenburg en de gemeente Lingewaard.

U bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst in Doornenburg op 10 december van 19:00 uur – 21:00 uur op de Kerkstraat 3 in Doornenburg uw ideeën over Lingewaard met ons te delen.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*