Lingewaardse Winterkermis met DJ Jules van Hest

WINTERKERMIS IN DOORNENBURG PAKT UIT MET VANHEST presents: BEATS & KITSCH!

** PERSBERICHT **

Op zaterdag 21 december neemt dj Jules van Hest je mee in hét feest waar je bij wil zijn: de show VANHEST presents Beats & Kitsch! in het Schuttersgebouw van Doornenburg.

Jouw kans om in 2019 nog één keer een echte kermisavond te vieren, met al je vrienden uit Lingewaard en omstreken. De entree is gratis!

Beats & Kitsch! gaat alle kanten op: van kitscherige guilty pleasures tot bloedjehete beats. Een avond vol met de favoriete en herkenbare hits uit je jeugd, tot de hits van nu, in 1 waanzinnige muziekblend. Door de dynamische interactie en het ijzersterke teamwork met het publiek, ontstaat er een supersfeer! Ook deelt VANHEST leuke goodies uit aan iedereen die loeihard meezingt, feest, danst en springt, dus leef je uit.

DJ Jules van Hest werkte jarenlang als radio-dj voor o.a. Radio 538, Radio Veronica en Qmusic en weet daardoor als geen ander hoe hij het publiek meekrijgt, met de energie, interactie en het enthousiasme dat hij in zijn shows stopt.

Ik wil tijdens de Winterkermis in Doornenburg mensen een supermooie avond vol goede muziek en sfeer laten beleven zodat ze aan het einde van het feest met een lach op hun gezicht naar huis gaan. Dat is wat ik met Beats & Kitsch! wil creëren!”, aldus Jules.

Feest mee, op zaterdag 21 december in Doornenburg tijdens VANHEST presents: Beats & Kitsch!

Jong en oud is welkom, de zaal gaat om 20:30 uur open.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*