Feestelijke opening van MooiByAns (2)

(vervolg) Na de toespraak van presentator d’n Knui werd wethouder Helga Witjes naar voren geroepen.

Helga complimenteerde Ans met haar prachtige beautysalon en bood haar namens de gemeente Lingewaard een bos bloemen aan. Waarna het officiële knipmomentje zich aandiende en alle genodigden de salon van binnen konden bewonderen.

Natuurlijk is een nei-je salon niets zonder kortingsactie, en dus mochten de aanwezigen vragenlijsten invullen om kans te maken op grote kortingen. Ook werden er her en der al afspraken gemaakt voor een kennismakingsbehandeling.

Kortom… het bleef nog lang onrustig in het durpke dat we allemaal zo goed kennen… Maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*