Kunst in Kasteel De Kinkelenburg

** PERSBERICHT **

Nei-js uut het Bemmelse! Want in het weekend van 7 & 8 december 2019 kunt u genieten van de 6e expositie in Kasteel de Kinkelenburg.

Het oude kasteeltje is al jarenlang tijdens de kerstmarkt van Bemmel hét middelpunt van artistiek Lingewaard en wijde omgeving. Zo is ook onze durpse kunstenares Marjo Wiltingh – gelukkig na lange tijd hersteld als gevolg van een ernstig ongeval – exposant in de Kinkelenburg.

Tied om èkkes te schooljuffen, want wat roept de organisatie: “Bij de samenstelling van deze expositie hebben wij geselecteerd op vakmanschap, creativiteit en uniciteit. Naast schilderijen, sieraden en fotografie vindt u bij ons beelden in diverse materialen en technieken: keramiek, hout, glas, brons en steen. Een greep uit het aanbod van deze expositie: verstilde natuurbeelden in zwart-wit-tinten van fotograaf Wilco Dragt, gegoten koppen in glas van Bert Sterk, bronzen, realistische dierfiguren van Wilma Hoebee en sieraden in goud en zilver van Nicolette Korteling-Kool. De professionele kunstenaars komen uit het hele land en zijn speciaal bij elkaar gebracht voor deze editie van Kunst in het Kasteel“.

U ziet… voor iedere kunstliefhebber is er wel wat te vinden. Het kasteel is van 11.00 – 17.00 uur opengesteld voor het publiek. Zaterdag 7 december, om 15.00 uur, wordt de expositie feestelijk geopend door burgemeester Josan Meijers.

Alle exposanten zijn aanwezig op zaterdag 7 en zondag 8 december. De entree is gratis.

Locatie: Kasteel de Kinkelenburg | Kinkelenburglaan 1, 6681 BJ Bemmel. Meer info staat HIERO.

foto: Stonewhistle’ muziekinstrument in klei 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*