Speeltuin houdt géén winterslaap

De dagen worden korter en de nachten worden langer, maar dat heeft weinig invloed op de speeltuinvereniging van Doornenburg.

Komende winter worden namelijk een aantal speeltoestellen vervangen. Intensief gebruik door de ieniemienies heeft ertoe geleid dat reparaties niet meer helpen. En dus werd de spaarpot van de club omgekeerd!

Zo wordt de draaischijf verwijderd en het duikelrek vervangen. Voor de allerkleinste ieniemienies wordt een mini speeldorp ingericht vlakbij de Beestenboel. Ouders en verzorgers kunnen vanaf de dichtbij geplaatste picknicktafels hun kroost goed in de gaten houden.

“Reden genoeg om in het voorjaar van 2020 eens in de speeltuin te komen spelen. Bestaande leden weten de weg te vinden. Nog geen lid, geen probleem. Een kaartje kopen kan door even mobiel te bankieren, de gegevens hangen bij de ingang van de speeltuin. Voordeliger is het om lid te worden van de speeltuinvereniging. Dit kost ‘maar’ 10 euro voor een heel jaar speelplezier”, zo vermeldt het speeltuinbestuur in het persbericht.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*