Motorclub MCKO Doornenburg ontvangt ‘R1 Sjaak’

Morgen, vrijdag 22 november, krijgen de stoere leden van motorclub MCKO Doornenburg bezoek van R1 Sjaak.

R1 Sjaak?

Dat klinkt voor leken als een code van Bassie en Adriaan, maar R1 Sjaak staat voor Sjaak Lucassen, bekend van zijn wereldreizen op zijn Yamaha R1 racemotor.

Sjaak kan smakelijk en vol humor vertellen over zijn avonturen in alle continenten van de wereld. “Over hoge bergpassen, door hete droge woestijnen, in oerwouden, over glibberige paden en besneeuwde  wegen… Sjaak is er geweest.

De lezing wordt gehouden in het clubhuis van de vereniging op Vijzelpad 13 en is open voor alle geinteresseerden. De koffie is gratis, het honk is open vanaf 19:30 uur en de lezing start om 20:00 uur.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*