Feestelijk 50e Open Eetcafé

Vrijdag was het feest ient durp. Tenminste… in het overvolle Ontmoetingscentrum.

Het maandelijks, door SWL en SLD en OC en durpscontactpersonen georganiseerde Open Eetcafé was namelijk voor de 50e keer geopend!

Een mijlpaal voor de organisatie, het OoCéé maar ook voor de bezoekerTs die vanaf dag één trouw het café bezoeken en gebruik maken van de lekkernijen die maandelijks worden voorgeschoteld.
Dit keer stond Chinese tomatensoep, nasi met kipsaté en vanillevla met geflambeerde appeltjes op het menu, en dat voor een uiterst bescheiden eigen bijdrage van € 5,00 per persoon.

Ook hadden de kokkies en bediening becijferd dat vrijdag de 1000e bezoeker binnen zou moeten stappen, en dus werd het dubbel feest toen Mieke Derksen werd uitgeroepen tot winnaar! Als prijs werd een gratis maaltijd aangeboden bij het café en die prijs mag de volgende keer worden verzilverd.

Die volgende keer wordt meteen een sfeervolle dag want op vrijdag 13 december – vlak vóór kerstmis – staat het laatste Open Kerstcafé van 2019 ingepland. Een bijzonder eetcafé met kersthapjes en misschien zelfs een bezoek van de kerstman!

U snappum… de bourgondische feestdagen van 2019 zijn in Doornenburg al aangebroken.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*