GVA bijna periodekampioen in 4D

Nei-js van de KNVB voor onze blauw-witte vrinden van GVA.

Want de Hoge Heren uut Zeist hebben besloten dat de gestaakte voetbalwedstrijd tussen vierdeklassers GVA en de Sprinkhanen uit Nieuw-Dijk niet hoeft worden uitgespeeld.

Tijdens het duel op 13 oktober jl. liepen de gemoederen hoog op bij de Sprinkhanen. Die ploeg kreeg tijdens de wedstrijd maar liefst 3 rode en 6 gele kaarten ien de tès, en dat was niet voor niets. Ook de grensrechter van de Sprinkhanen werd weggestuurd.

Toen GVA in blessuretijd de 3-2 scoorde gingen een aantal spelers door het lint en belaagden scheidsrechter Arnts.

Genoeg reden voor de KNVB om de club twee strafpunten in mindering te brengen en aanvoerder Duis – die de scheidsrechter zou hebben aangevallen – voor vier maanden te schorsen.

Door de uitspraak is GVA nu koploper in 4D. Als de Doornenburgers zondag tegen CHRC winnen is GVA periodekampioen. Massaal bezoek aan sportpark ‘de Vijzel’ is daarom super noodzakelijk als ‘onze jongens’ thuis dat laatste stapje zetten.

SHOWTIME is zondag om 14:00 uur. Het wordt vast een hele hete zondag, dus reken er maar op dat het die dag nog lang onrustig kan blijven ien ut durpke dat we allemaal zo goed kennen…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*