Right Direction Music op de goede weg

We ontvingen onlangs van de afdeling Public Relations van de band Right Direction Music uut Gendt onderstaand bericht:

Right Direction Music (RDM) uit Gendt heeft onlangs een geweldig mooi optreden verzorgd bij Eetcafé “Aon de Diek” in Doornenburg. Met een gevarieerd enthousiast publiek kijken we terug op een spetterend optreden.

Afgelopen jaar is de band te gast geweest bij het 3 Oever Festival, de opening van het zwembad en het kersenfeest in Gendt, en in december zijn we te gast bij de kerstmarkt in Gendt en ook het Fort in Doornenburg staan nog op de planning.

RDM staat garant voor swingende en muzikale ondersteuning van uw evenement of feest. Ook buiten het muziek maken doen we gezamenlijk verschillende super leuke activiteiten waaronder ons repetitie weekend.

De band heeft nog plaats voor enthousiaste muzikanten.
De repetities zijn wekelijks op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Leemhof in Gendt. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een keer op proef mee te spelen. Wil je meer informatie stuur dan een email naar: info@rightdirectionmusic.nl

Voor meer info over Rdm kun je ook een kijkje nemen op www.rightdirectionmusic.nl 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*