Kasteelconcert met Steam Power

ook in november vindt er een kasteelconcert plaats in de statige ridderzaal van kasteel Doornenburg. ditmaal géén klassieke muziek maar onvervalste bluegrass door steam power met frontzangeres fay lovsky

** PERSBERICHT **

Steam Power is een akoestische bluegrass/pop formatie met topmusici uit onze akoestische muziek scene.

Om de beurt nemen de leden van Steam Power de leadzang voor hun rekening en iedereen heeft meegeschreven aan de stukken. Een ontmoeting van vier gelijke geesten, waarbij de muziek groter is dan de som der delen. Van Thorshavn naar een boerenschuur bij het licht van een blauwe maan komt de machine op stoom. Onderweg op een bed van snaren worden verhalen gedeeld en melodieën uitgewisseld, op zoek naar de zuiverste noot in een reis die nooit eindigt.

De vier muzikanten hebben hun sporen ruim verdiend op podia in binnen- en buitenland en zijn op vele albums te horen. Ze speelden met o.a. Henny Vrienten, Frédérique Spigt, Kaz Lux, Douwe Bob en Magna Carta. Onderling gelijkwaardig kan de creativiteit vloeien en elk optreden is een nieuw avontuur met prachtige teksten en instrumentale virtuositeit.

Laurens Joënsen – zang, gitaar – Janos Koolen – zang, mandoline, banjo – Joost van Es – zang, viool- Fay Lovsky – zang, bas en meer.

Aanvang: 16.00 uur, inloop 15.30 uur. Entree € 12,50. Reserveren: cultuur@kasteeldoornenburg.nl of tel. 06 103 95449.

Zin in een voorproefje? LuisterT…..

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*