Inschrijving kraamhouders Kerstmarkt gestart

We roeptoeterden het al eerder: er komt ook dit jaar weer een KERSTMARKT in Doornenburg!

Niet alleen bij de MERLIJNTJES maar ook in het dorpscentrum is er wat te beleven.

Op zaterdag 14 december wordt tussen 14:00-17:00 uur een OVERDEKTE kerstmarkt gehouden in het schuttersgebouw. “De tent” staat dan boordevol kraampjes met snuisterijen, hebbedingetjes, kerststukjes en happie snappie, terwijl buiten bij de ingang het ‘Open Vuur Bak- en Braadfestijn’ plaatsvindt.

Volgens de organisatie wordt het ‘een mooie maar vooral gezellige kerstmarkt’. Daarom worden potentiële kraamhouders opgeroepen om zich te melden voor een mooi, warm en droog kraampje in het gebouw. (mailen naar HIERO voor opgeven of info)

Bovendien wordt die middag de KERSTRUN gehouden met afstanden van 10, 5, 2.5 en 1 kilometer. Opgeven voor de RUN kan HIERO.

Helaas is er géén STILETTO race tijdens de kerstmarkt. De kerstman vond dat wel jammer maar helaas is het niet verantwoord om op de natte glibberige wegen van Doornenburg een bietje rond te rennen. Maar blijft genoeg over om wél van te genieten. Noteer dus die datum en BE THERE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*