Laatste allerzielenviering vanavond in Martinuskerk

We schreven er al eerder over, maar vandaag is het ALLERZIELEN en dat betekent dat vanavond ter nagedachtenis aan allen die afgelopen jaar zijn overleden een Allerzielenviering wordt gehouden in de Martinuskerk van Doornenburg.

Dit jaar is dat voor het laatst, want de organiserende Avondwakegroep Doornenburg stopt ermee. We schreven daar al eerder over.

Ans, Annelie en Tiny hebben samen tientallen jaren klaargestaan voor iedereen die geconfronteerd werden met een overlijden in de familie. Samen hebben ze zo’n honderdmiljoenmiljard (ruim aangehouden telling) herdenkingsdiensten gehouden en jarenlang de jaarlijkse Allerzielenviering georganiseerd.

Vanavond is dus de allerlaatste. Een reden temeer voor iedereen die de dames nog één keer wil zien vóórgaan (en eventueel te bedankten) om rond 19:00 uur naar de kerk te komen.

Ook deze laatste bijeenkomst wordt begeleid door herenkoor en Jekadee. Na de viering kan iedereen die wil in de met lichtjes verlichte optocht richting kerkhof lopen, want daar is de definitieve sluiting van het boek.

1 Comment

  1. Ik vind het jammer dat ze stoppen wil ze bedanken wat ze 6 jaar geleden voor mij hebben gedaan na het overlijden van mijn MAATJE
    BEDANKT HET WAS EEN MOOIE AVONDWAKE

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*