Slagwerkgroep samen met Jos naar Liedjesfabriek

Dat de doornenburgse wereldkampioenen slagwerk niet alleen met wedstrijden of kermis bezig zijn blijkt wel uit hun belangeloze deelname aan het project 'de liedjesfabriek'. En ze gaan niet alleen.

Onlangs schreven we over het benefietconcert van de slagwerkgroep van harmonie St. Caecilia voor de Liedjesfabriek.

In de Liedjesfabriek werken ervaren Liedjesmuzikanten die er alles aan doen om kinderen een unieke muziekbeleving te bezorgen. Dat doen de blagen altijd samen met een Liedjesassistent. En aanstaande vrijdag is het al zover: dan krijgen ze de slagwerkgroep op bezoek.

Vanaf 20.30 uur staat het setje geprogrammeerd in Heijen in Limbabwe.

Eigenlijk is dit concert voor de kampioenen een try out voor de slagwerkconcertwedstrijd die in december in Etten-Leur plaatsvindt. Het is daarom ook super smeuïg dat oud-Doornenburger Jos Janssen als leadzanger de groep zal ondersteunen bij het Rolling Stonesnummer ‘Sympathy for the Devil’.

Naast een groep aanvullende muzikanten van wereldfaam was afgelopen maandag ook Jos aanwezig tijdens de wekelijkse repetitie in het Ontmoetingscentrum en er was meteen een hele goeie ‘klik’ met de slagwerkers.

Jos, zanger en bassist van de regionaal band Rosco P (uut Huusse) is geen onbekende en toen wij hem hiervoor vroegen wat hij meteen razend enthousiast……zijn inbreng was dan ook indrukwekkend!”, aldus een zegsman van de slagwerkgroep.

We zijn benieuwd naar de reacties vrijdag in Heijen en wensen de kampioenen vanuit dit vrolijke webhoekje héél veel succes!

bron foto’s: slagwerkgroep St. Caecilia

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*