Dagblad NRC checkt Rijnzicht en is blij

Lekker eten. Wie houdt er niet van?

Voor de échte fijnproevers van Nederland en omstreken is restaurant RIJNZICHT the place to be.

Doornenburgers en Lingewaarders weten dat allang, maar onlangs is de hoogste fijnproeverT van de NRC helemaal naar Doornenburg gefietst om al die verhalen, die hij gehoord had, eens hoogstpersoonlijk te checken.
En dat leverde een prachtige recensie op in het landelijke dagblad voor kritisch Nederland. Een citaat:

Jim en Mike Cornelissen zijn verschrikkelijk goede koks, met een verfijnde touch en een dik verdiende Michelinster. Neem de krab met foie en kaviaar. Drie verplichte nummers in één kommetje! Met een crème van de scharen, appel-marshmellow, toegedekt met een gel van dille. Een uitermate delicate balans van ingetogen luxe van een bescheiden beetje lever en kaviaar en een ouderwetse smaakcombinatie van appel en dille. (…) Het is telkens een verrassende variatie op een klassiek thema“.

Opnei-j een prachtrecensie van vakmensen. Affijn…u leest het hele juichverhaal HIERO. Eet smakel!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*