Scary Symphony verwent Doornenburg (2)

(vervolg) Zo werd het publiek verwend met arrangementen van pop- en filmmuziek, van ‘Sympathy for the Devil’ tot ‘Thor-The Dark World’, van Duncan Laurence’s ‘Arcade’ via ‘Thriller’ van Michael Jackson naar Queen’s ‘Who wants to live forever’.

Een prachtige en toepasselijke keuze waar niet alleen het publiek maar ook de muzikanten zelf zichtbaar van genoten. Naast het harmonie orkest speelden ook Marco Baartse (Uilleann Pipes) en dansvereniging ‘Mixed Moves‘ mee tijdens de nummers.

Hoogtepunt was het optreden van Voice Of Holland winnares Leonie Meijer, die met nummers als “Life Goes On’, ‘Naked’ en vooral Leonard Cohens ‘Hallelujah/Lonely Start’ demonstreerde waarom ze een terechte winnares van de talentenwedstrijd is geworden.

Na de pauze opende het orkest met Ray Parker Jr’s bekende ‘Ghostbusters’ waarbij Doornenburgs Eerste en Enige Spokenjager Scary Harry de zaal betrad, zag en overwon.

En inderdaad… na een paar minuten was er geen mens spook meer te zien. Zou dit ook helpen tegen lieveheersbeestjes? (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*