Scary Symphony verwent Doornenburg (1)

En dan waren er nog die twee concertavonden van onze prachtharmonie!

Vrijdag- en zaterdagavond hield harmonie St. Caecilia flink huis in de Martinuskerk met haar “Scary Symphony“. Voor twee vrijwel uitverkochte zalen ontplooide zich het resultaat van maandenlang oefenen, repeteren en voorbereiden van de Doornenburgse Halloween concerten.

Buiten de kerk al werden gasten ‘verwelkomd’ door twee zombies die uiteindelijk bepaalden wie wél en wie niet de kerkzaal mocht betreden. Gelukkig had iedereen een kaartje, maar het pissige gemompel van ‘eigen risico’ en ‘je bent gewaarschuwd’ bleef toch hangen bij de bezoekers.

De orgelzaal was al sfeervol ingericht voor ontvangst en voor de afterparty, maar vooral de kerkzaal bracht de bezoekers door de vakkundige belichting en entourage al snel in Halloween sferen. Vooral toen na binnenkomst van alle muzikanten al snel het ‘Tubular Bells’ van Mike Oldfield werd ingezet.

Alle nummers – waarvan het overgrote deel speciaal voor het harmonieorkest waren gearrangeerd door dirigent Emile Stoffels – hadden op één of andere manier betrekking op Halloween achtige activiteiten. En dus kregen de toeschouwers een breed palet aan muzieknummers gepresenteerd. (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*