Prijsuitreiking tekenwedstrijd Sjors Sportief en Creatief

** PERSBERICHT **

 

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Lingewaard hebben deze week weer het Sjors Sportief/Creatief boekje in ontvangst mogen nemen.

In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente!

Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 schrijven zich vanaf 10 oktober in voor activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Voor Kawsar Jafari van de IKC De Vonkenmorgen was er nog een mooie prijs! Zij is de winnaar van de tekenwedstrijd!

Uit handen van wethouder Theo Janssen (portefeuille sport en cultuur) en de Commandant van Fort Pannerden kreeg Kawsar het Sjorsboekje en een waardebon voor een speciale rondleiding door Fort Pannerden met de hele klas!

Voor meer informatie of vragen over Sjors Sportief en Creatief neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*