20 jaar koersbal in Doornenburg

Alle senioren van Doornenburg kennen het inmiddels wel: koersbal.

Iedere maandagmiddag vanaf 14:00 uur wordt de sportieve strijd gestreden in de grote zaal van het Ontmoetingscentrum tijdens het koersballen. Koersbal is een sportieve activiteit, waar er ook gelegenheid is voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie.

Ekkes schooljuffen: “In 1999 werd op initiatief van Geert Visch van Stichting Ouderen Doornenburg en Cocky de Nennie gestart met het koerballen in Doornenburg. Hier bleek veel belangstelling voor, gemiddeld spelen er per week 18 senioren koersbal, waarvan enkele spelers al vanaf het begin er bij zijn”, zo lazen we in het jubileumpersbericht.

Want organisator Stichting Ouderen Doornenburg (SOD) vierde het feit dat koersbal nu al 20 jaar bestaat ient durp. Onder het genot van een taartje en drankje werd Cocky de Nennie bedankt voor de coördinatie van het koersbal en kregen de deelnemers die 20 jaar actief zijn – Roos van Alst-Rensen, Mientje van Duren-Vos, Cocky de Nennie en Marietje Verwaayen – een aandenken.

En een daverend applaus!

Koersbal vindt elke maandag plaats van 14.00 tot 16.00 in het Ontmoetingscentrum in Doornenburg. Zin in, bij zijn? Er kunnen nog deelnemers bij, dus kom gerust een kijkje nemen.

Op de foto de dames die al 20 jaar deelnemen; van links naar recht : Roos van Alst – Rensen, Mientje van Duren – Vos, Cocky de Nennie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*