SlagwerkerTs doen benefietconcert

Op vrijdag 25 oktober geeft onze durpse slagwerkgroep een benefietconcert.

Stichting De Liedjesfabriek, een stichting die zich op bijzondere wijze inzet voor zieke kinderen in het ziekenhuis, organiseert het concert in Gemeenschapshuis ‘d’n Toomp’ in Heijen.

De kampioentjes van St.Caecilia spelen met hun collega’s van EMM uit Heijen en beide groepen zullen een half uur durend slagwerkprogramma laten horen om aandacht te vragen voor de stichting. In de line-up staan verder een begeleidingsband, blaassecties en zang.

Ekkes schooljuffen over De Liedjesfabriek: “De kinderen schrijven hun eigen teksten en zingen of rappen deze in. De Liedjesfabriek verzorgt de professionele opname en als de kinderen dat willen wordt hiervan een eigen videoclip gemaakt. De ziekenhuiskamer verandert zo in een plaats waar weer gelachen wordt. Op deze manier zorgt men voor een plezierige afwisseling waar de kinderen een mooi herinnering aan hebben en apetrots zijn”, aldus het persbericht.

Tijdens het benefietconcert is er gelegenheid om in een spaarpot te doneren voor de stichting.

SHOWTIME is om 20.30 uur in Gemeenschapshuis D´n Toomp in Heijen.

Meer info staat HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*