Rommelmarkt Doornenburg barst uit zijn voegen

is het doornenburgse schuttersgebouw te klein voor de jaarlijkse rommelmarkt? onbevestigde berichten spreken over uitbreiding van het oude pand met overkapping van dorpsplein, extra etage en ondergrondse parking. maar zoals gezegd... onbevestigd.

Gisterenavond bracht de voltallige redactie van ‘deDoornenburger’ een bezoekje aan het schuttersgebouw van Doornenburg.

En dat viel niet altijd mee. De huiskamer van schutterij Gijsbrecht van Aemstel stond een bietje opzekoppie omdat de vrijwilligers van MOV Doornenburg het hele gebouw – dat toch niet al te klein is – uit de voegen deed barsten. Je kon je kont niet keren.

Want wat afgelopen week in Doornenburg is ingezameld slaat alles! Nooit eerder werd een rijkere oogst binnen de statige muren bijeengesjouwd.

Van banken, stoelen, kasten, TV’s en speelgoed tot grasmaaimachines, racefietsen, stápels boeken, DVD’s en frutseldingskes in alle soorten en maten. Als u hier niets kunt vinden van uw gading bent u opgegeven.

Vanmiddag om 14:00 uur gaan de krakende maar hooliganbestendige deuren van het gebouw open. Tot dan doen wij het alvast even met een eerste impressie in dit vrolijke webhoekje.

JAZEKERS… TIED VUR RIJKE-ROMMELMARKT-OOGST- FOTOOOOO’S…!!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*