Morgen start de jaarlijkse MOV Rommelmarkt

Komend weekend staat het schuttersgebouw van Doornenburg weer bol van de MOV Rommelmarkt activiteiten. We schreven daar al eerder over.

Morgen, zaterdag 5 oktober, gaat die rommelmarkt om 14:00 uur open. Mocht u toch nog artikelen hebben waarvan u denkt “daar kan een goed doel nog wel wat geld voor vangen” aarzel dan niet en kom zaterdagmorgen nog èkkes langs bij het gebouw aan de Kerkstraat. Het gonst er dan van alle vrijwilligers die de rommelmarkt deskundig inrichten en aan wie u de spullen kunt afgeven.

Ook zondag is de rommelmarkt geopend en wel van 11:00-17:00 uur. Zondagmiddag vanaf 16:00 uur is het ‘Happy Hour’. U kunt dan voor een paar euro een grote tas kopen die u helemaal vol mag laden met alles wat er dan nog staat.

Na afloop wordt de hele zaal weer snel leeggemaakt en gaat een deel van de overgebleven artikelen naar verschillende organisaties. De harmonie haalt alles waar ijzer aan zit op en de overgebleven boeken krijgen het etiketje ‘oud papier’. Ook Vluchtelingenwerk kijkt rond of er nog wat staat dat ze kunnen gebruiken voor Nieuwe Nederlanders.

De netto opbrengst bedroeg in 2018 zo’n € 6.209 . Benieuwd of dit jaar ook zoveel wordt verkocht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*