Lingewaard voelt geen nattigheid

Dat was lachen gisterenochtend rond een uur of 10. Maar niet heus.

Eén of andere grondwerker, die bij Bemmel druk bezig was aan de Van Elkweg om de A15 een tikkie op te schuiven, keek niet goed uit en schoof het asfalt dwars door de Betuwse hoofdwaterleiding van Vitens. Gevalletje waterschade!.

Maar wel met grote gevolgen, want héél Lingewaard stond meteen droog. Huessen trollydurp, de Bemmelse regenjassen, Angeren Keujesgat, Buufje Gendt en ook het durpse Doornenburg ontvingen geen druppeltje nattigheid meer. En dat ondanks de regen.

Na een goed uurtje kwam waterregelaar Vitens eindelijk … eh.. boven water, vond het welletjes en wist de vinger in de gesprongen waterleiding te steken. Of zoiets.

En prompt kon iedereen weer douchen, naar de wc én… heel belangrijk: koffie zetten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*