VrijwilligersGala sneak peak!

** PERSBERICHT **

Op 22 november is het Lingewaards VrijwilligersGala 2019.

Een avond boordevol dans, muziek en gezelligheid. Een avond waar wij met zijn allen stilstaan bij de inzet die vele vrijwilligers leveren voor hun medemens. Dit jaar bedanken we speciaal de vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor senioren in Lingewaard.

Een sneak peak in het programma:
– Uitreiking Vrijwilligersprijs 2019
– Uitreiking prijs Maatschappelijk Betrokken Ondernemer
– Betuws Senioren Orkest
– Vele andere artiesten
– en de finale met De Deurdweilers uit Angeren

Wilt u als vrijwilliger ook graag van de partij zijn op dit Gala? Ga dan naar uw contactpersoon binnen uw organisatie en geef u op! De kaarten komen dan naar u toe! Uw organisatie is hierover geïnformeerd door de Burgemeester van Lingewaard.

En denkt u als organisatie: we hebben een vrijwilliger die wij ontzettend graag in het zonnetje willen zetten? Draag haar of hem dan voor, voor de Vrijwilligersprijs 2019. En wie weet staat zij of hij straks als een van de genomineerden op het podium.

Noteer in uw agenda en ben erbij op 22 november!!!

Kent u iemand of een organisatie die u wilt nomineren voor deze bijzondere waarderingsprijs voor vrijwilligers, laat het ons weten en geef de nominatie door via het SWL Meldpunt meldpunt@swlingewaard.nl of telefonisch: 088-2552555.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*