Kan jouw buurt wel wat pit gebruiken?

"Kern met Pit" laat voor de zoveelste keer buurtprojecten groeien en bloeien en boeien door het uitdelen van keiharde euri... tenminste: als je een goed idee hebt!

Van moestuinen en dorpsfeesten, tot aan wijkpleinen en theatervoorstellingen: Kern met Pit ondersteunt mensen met dromen voor hun buurt met gratis kennis, advies en een groot netwerk.

Is het idee binnen een jaar uitgevoerd? Dan krijgen de buurtbewoners 1000 euro voor hun initiatief én maken ze kans op de Gouden Pit ter waarde van 3000 euro. De inschrijving voor Kern met Pit 2020 is nu geopend!

Sinds de start van Kern met Pit, 42 jaar geleden, zijn al ruim 5000 lokale buurtprojecten gestart, opgebloeid en verankerd in de maatschappij. Door deel te nemen kunnen bewonersgroepen de kennis en het landelijke netwerk inzetten van KNHM foundation. Ze krijgen gratis ‘gereedschap’ om aan de slag te gaan. Een eigen adviseur bijvoorbeeld, interessante workshops, de mogelijkheid om je (online) netwerk uit te breiden of de expertise van ingenieursbureau Arcadis.

Zo krijgen dromen steeds meer vorm en is realisatie binnen één jaar mogelijk.

Meedoen, bijzijn?
Dat kan áls je tenminste een goed idee hebt. Een idee om jouw buurt wat meer pit te geven!

Schrijf je dan in voor Kern met Pit 2020. Het aanmelden van projecten kan tot en met 31 oktober via HIERO. De verwachting is dat meer dan 200 initiatieven zich gaan inschrijven.

Kern met Pit is er voor iedereen met een goed idee voor zijn buurt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*