Dansvereniging Mixed Moves lotenverkoop!

Nei-js van onze vrolijk dansende stuiterballetjes!

Op 14 september is de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019 gestart. Ook de leden van dansvereniging Mixed Moves zetten zich dit jaar weer in voor deze geschenkenactie.

Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen om de aanschaf van de kleding voor de danswedstrijden te financieren. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!” zo vermeldt het persbericht. Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Doornenburg kunnen bijdragen aan het clubdoel door een lot te kopen.

Ekkes schooljuffen hoort er ook bij: “De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. De loten worden verkocht voor drie euro per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80 procent (2,40 euro) direct naar de clubkas“.

Dansvereniging Mixed Moves is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

Vorig jaar werd er door de durpse dansvereniging een bedrag van 1935 euro opgehaald.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*