Laatste viering Avondwakegroep met Allerzielen

De Avondwakegroep van de Doornenburgse geloofsgemeenschap stopt ermee.

Op zaterdagavond 2 november aanstaande – met Allerzielen – zal de groep vrijwilligers, die al zo’n dertig jaar actief is in Doornenburg, om 19:00 uur haar laatste viering verzorgen in de Martinuskerk.

“Met hart en ziel hebben we al die jaren geprobeerd om samen met de nabestaanden een zo goed en mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Voor de fijne contacten, gesprekken en het vertrouwen in ons zijn we u zeer dankbaar. Het was een voorrecht dit te mogen doen“, zo verklaart de groep in “Ankerplaats”, het maandblad voor de Katholieke geloofsgemeenschap van Lingewaard en Over-Betuwe.

Als reden voor het beëindigen van de groepsactiviteiten werd gegeven de sterk afnemende vraag van de laatste jaren.

Tinie, Annelie en Ans: heel erg bedankt voor al jullie goede zorgen en belangeloze inzet voor alle durpelingen die in al die jaren steun nodig hadden bij overleden familieleden. En van jullie kregen. Jullie zijn TOPPERS!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*