Spirituele Doe en Welzijn Beurs bij de buufjes

Bent u een fan van mediums?

Van paragnosten, helderzienden, hooggevoeligen, astrologen of nummerologen? Houdt u van aura opnames, hypnose of waterlezen? Van telepathie en de universele spirituele wereld in z’n algemeenheid en in Gendt in het bijzonder?

Dan is een bezoekje aan zaal Providentia in Gendt op zondag 3 november 2019 verplichte kost!

Die dag wordt de Spirituele Doe en Welzijn Beurs ‘Dolce Vita’ georganiseerd. Tussen 11:00-17:00 uur puilt de zaal uit van hondenfluisteraars, paragnosten en astrologen. Er zijn verkoop stands en gratis lezingen en van alles te zien, te horen en te voelen.

Iedereen is welkom met zijn of haar vragen en kan een keuze maken uit een enorm aanbod aan kraampjes en info stands.

En omdat u voor een bezoekje toch helemaal naar Gendt moet fietsen is als tegemoetkoming de spirituele entreeprijs vastgesteld op GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ !! Maar dat wisten de helderzienden natuurlijk allang.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*