Patrick Leenders schutterskoning 2019!

Na een enerverende strijd tussen Pascal Peters en Patrick Leenders werd laatstgenoemde afgelopen zaterdagmiddag rond 16:40 uur de nei-jste schutterskoning van Doornenburg.

Opnei-j waren er twee gegadigden die wilden strijden om de titel ‘Schutterskoning van Doornenburg’.

Na 45 schoten wist Patrick Leenders, na een zéér spannende strijd, het laatste stukje van de houten klos te schieten. Voor Patrick was dit een dag met een bijzondere lading want precies 50 jaar geleden werd zijn vader Jo ook schutterskoning van Doornenburg.

Patrick en zijn vrouw Cynthia worden vanavond om 20:00 uur onthaald in het schuttersgebouw voor de allereerste kermisfeestavond van 2019. Morgenochtend om 10:00 uur wordt de traditionele schuttersmis gehouden in de Martinuskerk, waarbij pastor Peters voorgaat.

Aansluitend volgt de muzikale vendelhulde in de tuin bij de kerk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*