Vanavond laatste kans voor kaartverkoop

Vanavond is de allerlaatste kans om je te verzekeren van een schutterskaart voor de kermisdagen en schuttersfeesten, die vanaf morgen (!!!) beginnen.

Van 19:00-21:00 uur kunt u in het schuttersgebouw terecht. Lidmaatschapskaarten voor alle durpse mannen van 17 jaar en ouder. De schuttersdochterkaarten. Of je word tijdelijk schutter. Vrijwel alles is mogelijk.

Morgen, zaterdag 14 september, beginnen de schuttersfeesten officieel om 14:00 uur door het hijsen van de vlaggen bij het schuttersgebouw. Daarna vertrekt de stoet richting schietweide bij de Sterreschans waar eerst het prijsschieten plaatsvindt.

DeDoornenburger zal – zoals gebruikelijk – de komende dagen zoveel mogelijk verslag doen van alle activiteiten vóór en achter de schermen. Er worden dan meerdere berichten per dag geplaatst. Wilt u dus op de hoogte blijven kijk dan regelmatig in dit vrolijke webhoekje. Misschien ziet u nog wel een bekend snuutje…

bron foto: archief dedoornenburger

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*