Kermisboekje 2019 is er!

** PERSBERICHT **

De Kermis & Schuttersfeesten naderen met rasse schreden. Oftewel de “Vrolijke Vierdaagse” van Doornenburg staat weer voor de deur.
Traditioneel wordt een week voorafgaand aan de kermis in alle Doornenburgse brievenbussen zonder nee-nee-sticker het kermisboekje bezorgd. De bezorgers van het kermisboekje zijn in de afgelopen week voor dag en douw opgestaan om iedereen op tijd van het kermisboekje te voorzien. Het schijnt dat de bezorgers het in deze periode veel drukker hebben met het huis-aan-huis bezorgen van het kermisboekje dan Sinterklaas rond 5 december.
In ieder geval: het kermisboekje 2019 is er! Het boekje zit boordevol informatie, verhalen en andere wetenswaardigheden over het grootse dorpsevenement van het jaar. Het boekje is rijkelijk voorzien van mooie foto’s die de herinneringen aan de schutterskermis doen herleven.
Mocht u onverhoopt het kermisboekje niet hebben ontvangen, dan kunt u alsnog in het bezit komen ervan. Het boekje is gratis af te halen tijdens de kaartvoorverkoop op woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 september tussen 19.00 – 21.00 uur in het Schuttersgebouw.
Het boekje is ook online te vinden via de website www.schutterijdoornenburg.nl
Oh ja… bijna vergeten… NOG 4 DAGEN!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*