Muzikale vendelhulde voor Theo en Betty Witjes

50 Jaar getrouwd = altijd feestje!

Zaterdag brak die dag aan voor Theo en Betty Witjes, en het gouden echtpaar vierde het met familie en vrienden in Eet-en Drinkfestijn Aon De Diek bij Camping de Waay.

En omdat het duo ooit in 1981-1982 koningspaar was bij de durpse schutterij werd besloten om een muzikale vendelhulde te brengen.

Aldus verschenen zaterdagavond bij een ondergaande zon zowel schutterij Gijsbrecht van Aemstel als prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg aan de Riiiiiiiiiiiiiiendiek. Voor een verrassingsoptreden bij de ingang van de camping.

Na de vendelhulde sprak voorzitter Martijn Claassen een woordje gericht aan het 50-jarige bruiloftspaar en werden er nog wat vrolijke muzikale noten rondgestrooid onder toezicht van koningspaar Bert en Karin van Deelen. Het was daarmee het laatste officiële optreden van het koningspaar dat aanstaande zaterdag het koningszilver mag overhandigen aan de opvolger.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*