Testleiders gezocht voor beweegtest in Gendt

** PERSBERICHT **

Na voorgaande succesvolle edities van de beweegtest is het nu de beurt aan de 66 plussers van Gendt, Haalderen en Doornenburg. Om de beweegtest op zaterdag 12 oktober mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons te ondersteunen.

Tijdens deze beweegtest worden verschillende onderdelen van lichamelijke fitheid en gezondheid gemeten zoals bloeddruk, lengte & gewicht, lenigheid, kracht, reactiesnelheid en uithoudingsvermogen. Tijdens de test zijn er fysiotherapeuten aanwezig die ervoor zorgen dat iedereen veilig kan deelnemen en een toelichting geven op de behaalde resultaten. Na afloop van de beweegtest, krijgen deelnemers informatie over de sport- en beweegmogelijkheden in hun buurt. Daarnaast is er de mogelijkheid om activiteiten uit te proberen en zelfs in te schrijven.

Voor deze test, die voor deelnemers een eerste opstap naar een sportiever en gezonder leven is, zoeken wij testleiders voor de diverse onderdelen. Er wordt ter plekke een instructie gegeven en de onderdelen zijn gemakkelijk uit te leggen aan de deelnemers. Voor lunch wordt gezorgd.

Wie zoeken we?
– personen vanaf 16 jaar;
– met enthousiasme om bewegen te stimuleren;
– die communicatief vaardig zijn;
– die bereid zijn te helpen bij een onderdeel van de beweegtest

Wanneer?
Zaterdag 12 oktober tussen 8.30 en 16.00 uur*, sportpark Walburgen in Gendt.

Ben je beschikbaar en wil je graag helpen, of meer informatie? Mail of bel dan met Rosanne de Groot, r.degroot@swlingewaard.nl tel. 06-13966204

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*