3Oeverfestival vult fort Pááándere met opera

Op 20, 21 en 22 september aanstaande wordt het jaarlijkse 3Oeverfestival georganiseerd.

Een festival boordevol kunst en cultuur op de rivieroevers van Riiiiiiiiiiiien en Woal. Theater, muziek, workshops die allemaal te bezoeken zijn tijdens een prachtige wandel- of fietstocht door de Gelderse Poort.

Ook fort Pááándere is nauw betrokken bij de kunstmanifestatie. Zo wordt er op het fort een heuse opera opgevoerd. “Op Wacht” is een opera voor 33 hoorns, 3 zangers en een fort, zo vermeldt de flyer. De opera wordt er tevens opgevoerd naar aanleiding van het 150 jarig bestaan van het fort.

Zij vertellen en vertolken het verhaal dat voor het grootste deel uit wachten bestaat en dat zal eindigen in een muzikale bevrijding. Op wacht is een samenwerking van professionals en amateurmusici, historici, krakers, gecomponeerd door Eva Beunk op een libretto van Rob Hoekstra”.

De voorstellingen zijn op Za. 21 en Zo. 22 september om 12.00 uur, 14.30 uur en 19.00 uur.

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*