Schutterijvergadering komt met goed nei-js (2)

(vervolg) Ook werd tijdens de jaarvergadering het duo Harry van Alst en Fred Viergever in het zonnetje gezet.

De twee ‘bewakers van het fort‘, die al jarenlang bij de ingang van het schuttersgebouw staan tijdens de jaarlijkse kermisdagen, kregen van Hendri Peters Tuindesign een set moderne warme tuin kermiskleding aangeboden. Een belofte die vorig jaar tijdens de kermisdagen werd gegeven is nu ingelost, en daarmee kan het dynamische duo voortaan zonder kou aan de voordeur van het pand hun werk doen.

De vergadering beloonde de geste met een welgemeend applaus, waarna de voorzitter al snel over kon gaan tot de orde van de dag en de vergadering tot een goed einde brengen. Een verzoek tijdens de rondvraag om de kermis ‘om persoonlijke redenen’ een week te verschuiven werd tenslotte – tot grote teleurstelling van één schutter – niet gehonoreerd.

De levendige vereniging maakte zondag duidelijk dat Doornenburg klaar is voor de feestdagen die vanaf 14 september gaan plaatsvinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*