Werkgroep wil inspraakavond vergroening dorpskern

De werkgroep Doornenburg organiseert een Inspraakavond over de vergroening van de dorpskern van Doornenburg

De themagroep Leefomgeving van de Werkgroep Doornenburg heeft een fonkelnei-j project op zich genomen.

Veel Doornenburgers vinden namelijk dat meer groen in de dorpskern het leefklimaat ten goede zou komen. De themagroep heeft inmiddels enkele plannen verzameld waarin ideeën en voorstellen over vergroening van de dorpskern verwerkt zijn. Maar natuurlijk willen ze – zoals in Democratisch Nederland normaal is – weten hoe de Doornenburgers daar eigenlijk zelf daarover denken.

Daarom mag iedereen daar een plasje over doen en organiseert werkgroep Doornenburg een inloopavond over de vergroening van de dorpskern op maandag 28 oktober 2019 om 20:00 uur in het Ontmoetingscentrum Doornenburg.

Op deze avond willen we niet alleen bovengenoemde plannen presenteren, maar vooral ook willen we graag al uw ideeën, suggesties en plannen horen over hoe een wat groener dorpshart in Doornenburg er uit zou moeten zien”, zo vermeldt het persbericht.

U snappum… alle geïnteresseerden worden hierbij van harte uitgenodigd om op 28 oktober met elkaar en met de werkgroep in gesprek te gaan.

Noteer het in uw agenda, of raadpleeg de Evenementenkalender van dit vrolijke webhoekje.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*