Jeu de boules club speelt weer op middagen

Afgelopen zomer speelden de Doornenburgse enthousiastelingen van het Jeu de Boules spel in de avonduurtjes in plaats van overdag.

Gebleken was namelijk dat veel spelerTs het toch fijner vonden om overdag wat anders te ondernemen. Met de vuutjes in een teiltje, onder de parasol met een ijsje of Radlertje in de knuistjes. Geen schande bij tropische recordtemperaturen.

En dus kwam afgelopen maanden de klup op dinsdag- en donderdagavond samen om te spelen van 19:00-20:00 uur.

Vanaf het nei-je seizoen, dat op dinsdag 3 september begint, wordt er weer gewoon op de middagen gespeeld van 13:30-14:30 uur. Een uurtje bewegen tijdens een spannend gezelschapsspel is natuurlijk nooit verkeerd. Omdat de banen naast de tennisvelden ook toegankelijk zijn voor minder validen kan iedereen eigenlijk een balletje mee gooien.

“Zin in, bij zijn?” zou een bepaald iemand vragen?  Iedereen mag meedoen, mét en zonder eigen ballen, want er ligt vast nog wel ergens een reserve setje bij het setje ballenjongens en -meiskes. Dus wandel er gewoon èkkes heen met de ballen ien de hand en laat zien wat je ermee kunt doen. Want bewegen is fijn!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*