Tekenwedstrijd Sjors Sportief & Sjors Creatief

** PERSBERICHT **

 

In het schooljaar 2019-2020 gaat Sjors Sportief en Creatief weer van start in gemeente Lingewaard.

Vanaf half oktober kunnen basisschoolleerlingen van het regulier en speciaal onderwijs uit groep 1 t/m 8 kennismaken met activiteiten/cursussen op het gebied van sport en cultuur binnen de gemeente.

Tekenwedstrijd
Het project start met een tekenwedstrijd onder de scholen. Vanaf 9 september kan er op tekeningen gestemd worden via www.sjorssportief.nl. Niet alleen de kinderen, maar ook de buren, familie en vriendjes/vriendinnetjes kunnen stemmen. De winnende tekening krijgt een prijs voor de hele klas aangeboden beschikbaar gesteld door Fort Pannerden en komt op de voorkant van het nieuwe Sjorsboekje! Er kan tot 13 september 00.00 uur gestemd worden!

Cursussen
In totaal hebben zich nu al 32 sport- en cultuurorganisaties aangemeld. Staat jouw activiteit of cursus hier nog niet bij en wil je dat? Via www.sportstimulering.nl kunnen aanbieders zich gratis inschrijven.

Inschrijven kan tot 15 september 2019.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*