Wie verdient de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2019?

Dit jaar zal de vrijwilligersprijs naar een persoon, groep of organisatie gaan, die zich het afgelopen jaar met  hart en ziel heeft ingezet voor senioren in Lingewaard.

Ook dit jaar krijgt iemand in onze gemeente die felbegeerde Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2019 op de buuk geprikt.

Een deskundige jury maakt eerst een aantal genomineerden bekend waaruit later een keuze wordt gemaakt. De Vrijwilliger van het jaar 2019 moet zich bijzonder hebben ingespannen voor de categorie senioren binnen de gemeente.

De genomineerden worden uitgenodigd voor het Lingewaards Vrijwilligers Gala 2019 op vrijdagavond 22 november in Providentia in Gendt. Het Gala wordt georganiseerd door de Gentenarren i.s.m. SWL en Gemeente Lingewaard. Op deze avond zal uit de genomineerden de winnaar bekend worden gemaakt en deze zal de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2019 ontvangen.

Wanneer komt iemand in aanmerking:

De Lingewaardse Vrijwilligersprijs wordt uitgereikt aan die persoon, groep of organisatie die zich de afgelopen jaren met hart en ziel hebben ingezet voor de Lingewaardse gemeenschap, en dan specifiek voor de vrijwillige inzet voor senioren.

Criteria om als genomineerde opgegeven te worden:

  • Men moet woonachtig zijn in de gemeente en zich inzetten binnen de gemeentegrenzen.
  • Men mag de afgelopen vijf jaar geen vrijwilligersprijs of Koninklijke onderscheiding hebben gekregen.
  • Het lokaal belang moet gediend worden.

Kent u iemand of een organisatie die u wilt nomineren voor deze bijzondere waarderingsprijs voor vrijwilligers,  laat het ons weten en geef de nominatie door via het SWL Meldpunt meldpunt@swlingewaard.nl of telefonisch:  088-2552555.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*